Kuchnia Bez Granic

JESTEŚMY TYM CO JEMY.

niedziela, 2 marca 2014

Artystycznie

Nasze prace z ostatnich miesięcy:





Autor: Unknown
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: Artystycznie
Nowszy post Starszy post Strona główna

O nas

Unknown
Wyświetl mój pełny profil

Translate

Popularne posty

  • Puri – gruziński chlebek
  • INDYJSKO-AFGAŃSKIE BIRYANI - بریانی
  • макаронная халва
  • Szyszki z ryżu dmuchanego
  • Prosto z Afganistanu - Bolanie
  • დრო საკერავი მანქანისთვის!
  • Naszyjniki
  • Arancini od Maco
  • Lasagne
  • Marc Pierre White – wielkanocnie

NAPISZ DO NAS

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Archiwum bloga

  • ►  2013 (29)
    • ►  lutego (4)
    • ►  marca (5)
    • ►  kwietnia (4)
    • ►  maja (1)
    • ►  czerwca (4)
    • ►  października (7)
    • ►  listopada (4)
  • ▼  2014 (20)
    • ►  lutego (6)
    • ▼  marca (2)
      • Artystycznie
      • Lasagne
    • ►  kwietnia (4)
    • ►  maja (3)
    • ►  lipca (4)
    • ►  grudnia (1)
  • ►  2015 (3)
    • ►  stycznia (1)
    • ►  lutego (1)
    • ►  marca (1)

Etykiety

Kulinarnie (34) Artystycznie (12) Gruzja (8) Kirgistan (8) Polska (8) Włochy (7) Czeczenia (6) o nas (6) Syria (4) Afganistan (2) Ukraina (2) film (2) Anglia (1) Austria (1) Kuba (1) Region Ujgurski (1) Szwecja (1) USA (1)

Łączna liczba wyświetleń

Popularne posty

  • Puri – gruziński chlebek
    Puri – gruziński chlebek Składniki:  1 kg mąki tortowej ; 2,5 g drożdży; 2 szklanki wody; łyżecz...
  • макаронная халва
    Makaronowa chałwa Słodkie co nieco - przepis prosto z czeczeńskiej kuchni! макаронная халва - zapraszamy do wspólnego goto...
  • Prosto z Afganistanu - Bolanie
      "Bolanie" smażone pierożki z warzywnym nadzieniem Pierwszy raz w naszej Kuchni Bez Granic zapraszamy na przepis zazwy...
  • Lagman z Бишкеку - część II
    Lagman to potrawa przypominająca gęstą zupę lub sos.  Ile kucharzy tyle przepisów na lagman.  fot.www.dunduk-culinar.ru/ Składa...
  • CZECZEŃSKA BAKLAVA
    Baklava   Ciasto:  3 szklanki mąki tortowej; 200 gr margaryny do pieczenia; s zczypta sody;   ...
  • INDYJSKO-AFGAŃSKIE BIRYANI - بریانی
     بریانی Zapraszamy na biryani, danie indyjskie wykonane według rodzinnego przepisu z domu afgańskiego. A uprzedzając pytania potwi...
  • Po prostu kobiety
    Po prostu kobiety, które spotkały się w drodze życia i kuchnia stała się dla nich miejscem bez granic, gdzie czują się wolne. Smak stał s...
  • დრო საკერავი მანქანისთვის!
    Przychodzi i taki czas,  kiedy za oknem złoto i brąz, spadające liście  a do pomieszczeń zagląda unosząca się z lasu mgła.  Na taki ...
  • Dynia, globus i lampa
    Co ma wspólnego dynia, globus i lampa? W poszukiwaniu odpowiedzi zapraszamy  do obejrzenia relacji z naszych ostatnich spotkań...
  • W gościach u Ingi
    Zapraszamy do Gruzji!! Na pierwsze spotkanie Inga zaprosiła nas na smaki Gruzji. Potrawą, która zainicjowała naszą kulinarną przygodę b...

Szukaj na tym blogu

Administrator: Agata Wesołowska. Motyw Okno obrazu. Autor obrazów motywu: Synergee. Obsługiwane przez usługę Blogger.